BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de sosyal hayat değişiyor ----

Çin'de sosyal hayat değişiyor

Çin'de sosyal hayat değişiyor
13 Mart 2017 - 12:19 www.finansgundem.com

Çin devleti vatandaşlarına yönelik olarak mütevazi yeni haklar tanıyacak

Çin Komünist liderleri bu hafta ülkenin 1,4 milyar vatandaşına yönelik toplumsal sorumlulukları belirleyen yeni yasa tasarılarını tanıtacak ve aynı zamanda bazı mütevazi yeni korumalar sağlayacak.

Çin'de sosyal hayatı değiştirmesi beklenen yeni dönemde Çin'in "hak beyanı" olarak nitelendirdiği yeni tasarı Çarşamba günü ilan edilecek ve 15 Mart'ta Ulusal Halk Kongresi'nin (NPC) kapanışıyla geçilmesi beklenen daha ayrıntılı kanunların önünü açacak.

Değişiklikler, Başkan Xi Jinping'in hukuk sistemini ülkenin sosyal ve ekonomik modernizasyonu ile uyumlu hale getirme yönündeki daha geniş bir adımının bir parçası ve bazı yasal reformcular için, Çin'deki devlet iktidarına etki edebilecek sivil özgürlüklere izin vermeye ne kadar gideceklerini gösteren bir sınav olarak görülüyor.

NPC Legislative Affairs Research İnstitute (Yasama İşleri Araştırma Enstitüsü) Başkanı Liang Ying devlet medyasına verdiği demeçte "Medeni hukuk bir ülkenin yasal sistemi için temel doktrin, temel özünün kaynağıdır" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)