BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'de korkunç görüntüler: Ölen yakınlarını güpegündüz sokak ortasında yaktılar!----

Çin'de korkunç görüntüler: Ölen yakınlarını güpegündüz sokak ortasında yaktılar!

Çin'de korkunç görüntüler: Ölen yakınlarını güpegündüz sokak ortasında yaktılar!
05 Ocak 2023 - 13:38 www.finansgundem.com

Çin'de son Kovid dalgalanmasıyla birlikte tüm cenaze törenleri yasaklanırken, korona virüsten ölen yakınlarının cesetlerini güpegündüz sokaklarda yakanların kan donduran görüntüleri ortaya çıktı.

Çin'de korona vaka sayısı her geçen gün artarken ölü sayısı da artıyor. Bu nedenle krematoryumda cesetler birikiyor. Ölü yakma işlemindeki gecikmeler, insanları akrabalarını sokaklarda yakmaya zorluyor.

Dünya çapında 6 milyondan fazla insan korona virüsü salgınından yaşamını yitirirken Çin’de yasak ve önlemlerin kaldırılmasıyla birlikte yeni bir dalga endişesi giderek artıyor…

Bir süredir hastanelerde ve morglarda yer olmadığına dair açıklama ve iddiaların yayılmasından sonra bugün sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolarda ise kan dondurucu anlar görüldü.

Morglarda ve krematoryumlarda yer olmadığı ve yasakların kalkmasıyla birlikte vaka ve ölüm sayısının arttığı Çin’de birçok çaresiz vatandaşın yakınlarını kendi kendilerine yaktıkları görüldü.

Sosyal medya platformlarından paylaşılan fotoğraf ve videolarda güpegündüz sokak ortasında ya da otoparkta tören düzenleyen Çinliler Kovid-19’dan yaşamını yitiren vatandaşlarını yakarak son yolculuğuna uğurladı.

Şangay’ın Huinan kasabasında çekildiği açıklanan görüntülerde bir ailenin, Covid-19’dan hayatını kaybeden yakınları için yere bir çarşaf serdiği ve üzerine adamı yerleştirdikten sonra yaktıkları öğrenildi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde bu alanın yapılmasının 10 dakika sürdüğü belirtildi. Görüntülerde aile yakınlarının ağladığı da görülüyor. (Sözcü)

AB'den Çin'den gelen yolculara koordineli tedbir kararı

 

Hollanda Çin'den uçuşlarda, personeli için ek önlem alacak

 

Çin'den ürküten salgın tahminleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)