BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÇin'de gayrimenkul sektörünü ne bekliyor?----

Çin'de gayrimenkul sektörünü ne bekliyor?

Çin'de gayrimenkul sektörünü ne bekliyor?
08 Ocak 2024 - 12:00 www.finansgundem.com

Çin gayrimenkul sektörü 2024’te yumuşak iniş yapabilir. Analistler, satın alma engellerinin son dönemde düşürülmesinin ikinci el konut piyasasına pozitif yansıdığını belirtti

Analistler, Çin gayrimenkul sektörünün 2024’te, Çin’in çift hat modelinin desteğiyle yumuşak bir iniş yapabileceğini belirtti. Bir araştırma notu yayınlayan HSBC Global Research analistleri, çift hat modelinin sosyal konut temin etmeyi ve ticari gayrimenkul sektörüne destek vermeyi amaçladığını söylüyor.

Beijing ve Şanghay’da konut satın alma engellerinin son dönemde azaltılmasının şimdiden ikinci el konut satışlarını artırdığını belirten analistler, bunun bu yıl ilk konut satışlarında daha da iyileşmenin öncü işaretleri olabileceğine inanıyor.

Çinli yetkililerin bu yıl daha makul fiyatlı konutların üretileceğini umduğuna ancak bankların aktif kalitesi ve kârlılıkla ilgili endişeler nedeniyle çekingen davrandığına dikkat çeken analistler hükümet politikalarının yenilikçi finansman modellerine izin verdiği takdirde bunun yine de gerçekleşebileceğini eklediler.

Çin'de konut inşaatlarındaki düşüş büyümeye engel

 

Çin'den bankalara çağrı: Konut kredisi verin

 

Çin'de gayrimenkul yatırımları düştü

 

Çin'de gayrimenkul şirketlerine ucuz kredi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)