BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇin hizmet endeksi yükselişte----

Çin hizmet endeksi yükselişte

Çin hizmet endeksi yükselişte
03 Ekim 2013 - 07:36 www.finansgundem.com

Çin'de resmi hizmet PMI verisi 6 ayın zirvesine tırmanarak, dünyanın en büyük 2. ekonomisinin toparlanmayı sürdürebileceğine işaret etti

Dünyanın en büyük 2. ekonomisi Çin'de hizmet sektörü endeksi 6 ayın zirvesine çıktı ve 2 çeyrek üst üste yavaşlamanın ardından toparlanmanın korunabileceği sinyallerine bir yenisini daha ekledi.
Pekin'deki Ulusal İstatistik Bürosu'nun verilerine göre hizmet PMI'ı Ağustos'taki 53.9 puandan Eylül'de 55.4 puana yükseldi.
Bank of America bugün Çin'deki 1 haftalık tatilde turist sayısındaki artışın, güçlü tüketim ve ekonomi için düşük "sert iniş" olasılığına işaret ettiğini söyledi. İmalat dışı sektörlerdeki kazançlar, bir sonraki aşamaları Kasım'daki Komünist Parti kongresinde açıklamaya hazırlanan Başbakan Li Keqiang'ın ekonomiyi ihracat ve yatırım bağımlılığından uzaklaştırma çabalarına yardımcı oluyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)