BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'un file bekçisi emniyette!----

Cimbom'un file bekçisi emniyette!

Cimbom'un file bekçisi emniyette!
10 Nisan 2013 - 17:01 www.finansgundem.com

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün 22 adrese ortaklaşa düzenledikleri operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı

İstanbul’da Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün 22 adrese ortaklaşa düzenledikleri operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.
Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerle birlikte uyuşturucu madde ve birçok hırsızlık malzemesi ele geçirildi. Şüphelilerden 21’i sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, uyuşturucuyla ilgili kişiler ise Narkotik Şube’ye götürüldü.
Hırsızlık gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerden ele geçirilen malzemeler arasında Şubat ayı içerisinde Büyükçekmece’deki evi soyulan Galatasaray Spor Kulübü’nün file bekçisi Fernando Muslera’ya ait malzemeler de bulundu. Laptop, saat vb malzemelerin Muslera’ya ait olduğunun tespit edilmesi üzerine Muslera, emniyete davet edildi. Kız arkadaşı ve tercümanıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Muslera, buradaki işlemlerinin ardından malzemelerini teslim alıp ayrıldı. Muslera, emniyetten çıkışı sırasında soruları yanıtsız bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)