BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbomlular sağa sola atılan biletleri aradı----

Cimbomlular sağa sola atılan biletleri aradı

Cimbomlular sağa sola atılan biletleri aradı
11 Aralık 2013 - 07:37 www.finansgundem.com

Galatasaraylı taraftarlar, Juventus mücadelesinin ertenmesi sonrası TT Arena'yı terk ederken bilet paniği yaşadı

Juventus'un karşısına Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur hedefi ile çıkan Galatasaraylı oyuncular yine yalnız yürümedi... Sarı-kırmızılı renklere gönül verenler, TT Arena'yı hınca hınç doldururken, karşılaşmanın yoğun kar yağışı üzerine ertelenmesi üzerine coşkulu taraftar portresi yerini karamsarlığa bıraktı... Öyle ki maç öncesi biletini atanlar, Arena'yı terk ederken yerlerde bilet aradılar.

'YIRTIK BİLETLERLE DAHİ GİREBİLİRLER'

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, taraftarın yaşadığı ızdıraba ilişkin olarak, "Taraftarımız yırtık biletle dahi maça girebilecek. Biletlerini atanlar ise ne yazık ki mücadeleyi izleyemeyecek. Biletlerin üzerinde maç sonuna kadar saklanması gerektiği yazıyordu" dedi.

ÜNAL AYSAL: ÇOK DA SÜPER OYNUYORDUK

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus karşısında Elazığspor maçı dizilişini bozmadı. İtalyan teknik adam, sadece Ceyhun ve Yekta'yı kulübeye çekti, yerlerine Semih ve Sneijder'e şans verdi. Sakatlığını tamamen geçen Sneijder üç maç aradan sonra formasına kavuştu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, mücadelenin ertelenmesi üzerine "Yazık oldu çünkü çok da süper oynuyorduk" yorumunu yaptı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)