BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimboma dev teklif----

Cimboma dev teklif

Cimboma dev teklif
17 Nisan 2013 - 10:50 www.finansgundem.com

3 dünya devi anlaşma için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Galatasaray'ın forma reklamı için dev firmalar talip oldu. G.Saray'ın bu sponsorluk anlaşmasından yaklaşık 50 milyon euro kazanması bekleniyor.
Sponsorluk anlaşması konusunda çok önemli mesafe eden kateden G.Saray'ın asıl bombayı ise çok yakında patlatacağı iddia edildi. Şu anda forma reklamı için Türk Telekom'dan yılda 5 milyon dolar kazanan G.Saray, bir Rus, bir Uzakdoğu bir de Arap firmasıyla forma reklamı konusunda görüşmelerine devam ettiği ve G.Saray formasıyla adeta birlikte anılacak bir forma reklamı için anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.
3 AYRI ÜLKEDEN
Arap firmasının havayolu şirketi, Rus şirketinin Aysal'ın da iş yaptığı enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firma, Uzakdoğu şirketinin ise teknoloji firması olduğu iddia edildi. G.Saray'ın yeni forma reklamı karşılığında yılda 10 milyon euro'dan 5 yıl için 50 milyon euro'luk bir anlaşma yapmaya çalıştığı ise gelen bilgiler arasında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)