BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom fark attı çeyrek finale çıktı----

Cimbom fark attı çeyrek finale çıktı

Cimbom fark attı çeyrek finale çıktı
01 Mart 2016 - 22:50 www.finansgundem.com

ULEB Avrupa Kupası son 16 turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka'yı 28 sayı farkla 93 - 65 yenen Galatasaray Odeabank, çeyrek finale yükseldi.

ULEB Avrupa Kupası son 16 turu rövanş maçında Pınar Karşıyaka'yı 28 sayı farkla 93 - 65 yenen Galatasaray Odeabank, çeyrek finale yükseldi.

Basketbol ULEB Avrupa Kupası son 16 turu rövanş  maçında Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka'yı 28 sayı farkla, 93-65  yendi.Sarı-kırmızılı ekip bu skorla, ilk maçı 67-64 kaybetmesine rağmen  ULEB Avrupa Kupası'nda çeyrek finale yükselen taraf oldu. Galatasaray Odeabank,  çeyrek finalde Bayern Münih-Alba Berlin eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya  gelecek.

Karşılaşmaya Gabriel ve Iverson'ın basketleriyle başlayan Pınar  Karşıyaka'ya, Galatasaray Odeabank, Lasme ve McCollum'un sayılarıyla karşılık  verdi. Iverson'la boyalı alandan skor üretmeye devam eden konuk ekip karşısında  Micov, Schilb, McCollum ve Lasme'yle basketler bulan sarı-kırmızılılar, 7.  dakikada içinde 5 sayılık farka ulaştı: 15-10. Pınar Karşıyaka, Can Altıntığ,  Gabriel ve Jones'un sayılarıyla skora yeniden dengeyi getirirken, ilk periyot  20-20'lik eşitlikle geçildi.Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci çeyrekte  Galatasaray Odeabank, Micov'un üçlüğüyle 14. dakikayı 28-24 önde geçti.

Kerem  Gönlüm ve Gabriel'in basketleriyle skora dengeyi getiren İzmir ekibi karşısında,  özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle 11-0'lık bir seri  yakalayan (39-28) sarı-kırmızılılar, devrenin son bölümünde de Davis'in ürettiği  sayılarla soyunma odasına 43-32 önde gitti.

Üçüncü periyodun başında  Davis ve Micov'la sayılar bulan Galatasaray Odeabank, yaptığı etkili savunmanın  ardından yakaladığı 9-0'lık seriyle 25. dakika içinde farkı 20 sayıya çıkardı:  58-38. Can Altıntığ ve Wright'la farkı azaltmaya çalışan Pınar Karşıyaka  karşısında Schilb, Lasme ve Green'le skorer bir oyun ortaya koyan  sarı-kırmızılılar, son periyoda 70-51 önde girdi.

Müsabakanın dördüncü  periyodunda Sinan Güler ve Green'le üst üste basketler bulan Galatasaray  Odeabank, 32. dakika içinde skoru 79-54'e getirdi. İlerleyen bölümde Iverson,  Soner Şentürk ve Can Altıntığ'la sayılar bulan konuk ekibin farkı azaltmasına  izin vermeyen ev sahibi takım, Schilb, Davis, McCollum ve Green'in basketleriyle  salondan 93-65 galip ayrıldı.

Galatasaray Odeabank'ta 21 sayı kaydeden  McCollum, maçın en skorer ismi oldu. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Schilb 17, Micov,  Lasme ve Green on üçer sayıyla, alınan farklı galibiyete katkıda bulundu. Pınar  Karşıyaka'da ise 18 sayı üreten Gabriel'in çabaları, yenilgiyi önlemeye yetmedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)