BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom Es-Es'e takıldı----

Cimbom Es-Es'e takıldı

Cimbom Es-Es'e takıldı
02 Mart 2013 - 22:06 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Galatasaray, zorlu Eskişehirspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı

23. hafta maçında Orduspor'u 2-0 geri düştüğü karşılaşmada müthiş geri dönüşle 4-2 yenip, taraftarını mest eden Sarı-kırmızılılar, bu sezon hiçbir büyüğe kaybetmeyen Es-Es deplasmanında kötü bir oyunla sahadan beraberlikle ayrıldı. Gİrdiği birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Eskişehirspor, özellikle son dakikalarda üst üste direklerden dönen toplarla üç puana çok yaklaştı ama bir puanla yetinmek zorunda kaldı.
Bu kritik maçta Galatasaray'ın başında cezası bulunan Fatih Terim yerine Ümit Davala maça çıktı...
Stat: Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet (Dk. 35 Causic), Diego, Veysel, Hürriyet, Alper, Tello, Kamara (Dk. 85 Nuhiu), Necati (Dk. 90 Özgür), Erkan
Galatasaray: Muslera, Gökhan, Selçuk, Melo (Dk. 71 Aydın), Drogba, Sneijder, Burak, Hakan, Semih, Amrabat (Dk. 46 Riera), Sabri
Sarı kartlar: Dk. 45 2 Alper, Dk. 51 Hürriyet, Dk. 90 2 Veysel (Eskişehirspor), Dk. 10 Sneijder, Dk. 36 Melo, Dk. 83 Riera, Dk. 90 3 Gökhan (Galatasaray)
TERİM LOCADAN İZLEDİ
Spor Toto Süper Lig'deki Eskişehirspor-Galatasaray maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, takımının stada gelmesinin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin gözetiminde, kendisi için ayrılan locada maçı izledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Terim, takım otobüsden inip sarı-kırmızılı takımını futbolcularına başarılar diledi.
Daha sonra Terim ve antrenör Hasan Şaş, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin arasında, kendileri için ayrılan locada yerini aldı.
SEMİH MAÇA YETİŞTİ
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin olduğu haftayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray'da sarı kart cezalısı Dany yok. Sakatlığı nedeniyle Orduspor karşısında forma giyemeyen Semih ise oynayacak duruma geldi.
Son 5 maçta 2 galibiyeti, 2 beraberliği ve bir de yenilgisi olan Es-es ise Galatasaray maçından galip gelerek, üst sıralara tırmanışını devam ettirmek istiyor. Ev sahibi ekibin defansındaki en önemli ismi olan ve sakatlığı devam eden Servet ise eski takımı karşısında forma giyemiyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)