BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom çeyrek finalde----

Cimbom çeyrek finalde

Cimbom çeyrek finalde
11 Nisan 2014 - 23:11 www.finansgundem.com

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu 14. ve son hafta maçında Partizan'ı mağlup ederek bir ilke imza attı

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu 14. ve son hafta maçında Partizan'ı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 64-55 mağlup etti. Böylece Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Basketbol takımlarının Euroleague'deki final zaferinin ardından Galatasaray LH da son sekize kalarak büyük başarıya imza attı

TOP 16’da Play off’a kalması için Partizan’ı yenmesi gereken Galatasaray Liv Hospital öyle yaptı: 64-55. F Grubu’nda 4. olarak Euroleague’de Son 8’e adını yazdıran Ergin Ataman’ın Aslanları Barcelona ile eşleşti. 

Maça 5-0’la başlayan Cimbom hücumda sorun yaşadığı mücadelede son 4’e 13-7 mağlup girdi. Toparlanan Ataman’ın öğrencileri Furkan’ın basketiyle ilk çeyreği 16-13 galip bitirmeyi bildi.

3. ceyreğe tutuk giren sarı kırmızılılar, rakibine de fazla sayı şansı tanımadı ve son 3.30’a 47-38 ile girdi. Periyot sona ererken de Cimbom’un 54-42’lik üstünlüğü vardı skorboardda.  

Son çeyrekte 4 dakikayı 5-0’lık seriyle geride bırakan Galatasaray sıkıntıya girdi: 54-47. Hairston’ın üçlüğüyle kendine gelen Galatasaray, 5 dakikayı 60-50 önde geçti. Arroyo’nun enteresan şekilde 7’de sıfır üçlükle kötü bitirdiği gecede Erceg-Markoishvili ikilisiyle sonuca giren Cimbom, mücadeleyi 64-55 kazandı.

ATAMAN'A SEVGİ SELİ 
Karşılaşma sonu Euroleague’de Play Off’a kalan takımı bağrına basan Galatasaraylı taraftarlar koç Ergin Ataman’a büyük ilgi gösterdi. Maç sonu galibiyetini en coşkulu kutlayan isim olan Beko Basketbol Ligi’nin son iki sezonun şampiyon hocasına taraftarlar da kayıtsız kalmadı. Maç sonu parkeye kadar inerek Ergin Hoca’nın etrafını saran sarı kırmızılı basketbolseverler, ‘Cimbom’un çocuğu Ergin Ataman’ tezahüratıyla başarılı koçun hakkını teslim etti.

İkinci periyotta kora kor geçilen 3 buçuk dakikanın skoru 24-22’ydi. Bu dakikadan sonra oyunu domine eden sarı kırmızılılar, Zoran Erceg ve Furkan’ın önderliğinde soyunma odasına giderken farkı 12 sayıya kadar çıkardı: 40-28.

3’Ü BULAN MILANO’DA
Play Off’a saha dezavantajıyla kalan G.Saray, 15-25 Nisan tarihleri arasında 5 maç üzerinden 3 galibiyeti bulan takımın Final Four’a kalacağı eşleşmede, İspanyol devi karşısında sürpriz arayacak. 4’lü Final ise 16-18 Mayıs’ta Milano’da gerçekleştirilecek. Play Off'ta diğer eşleşmeler ise şöyle: Real Madrid-Olympiacos, A.Milano-M.Tel Aviv, CSKA Moskova-Panathinaikos
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)