BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom Avrupa'da doludizgin----

Cimbom Avrupa'da doludizgin

Cimbom Avrupa'da doludizgin
21 Kasım 2013 - 23:25 www.finansgundem.com

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 6. maçında Galatasaray, İtalyan ekibi Montepaschi Siena'yı 54-52 yenerek gruptaki 4. galibiyetini aldı


Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'nda son iki maçını kazanarak yükselişe geçen Galatasaray Liv Hospital, Montepaschi Siena karşılaşmasından da galip ayrılarak, çıkışını sürdürdü. 
Sarı kırmızılılar, Stelmet Zielona Gora'yı deplasmanda 78-75, Bayern Münih'i ise İstanbul'da 84-74 mağlup ederek, çıkışını Montepaschi Siena ile sürdürdü  ve üst üste 3. galibiyetini aldı.
Galatasaray Liv Hospital, bu skorun ardından oynadığı 6 maçta 4. galibiyetini elde etti ve Top 16 yolunda önemli bir adım attı. Montepaschi Siena ise 5. mağlubiyetini aldı.
Mücadelede 16 sayı ve 16 ribaundluk performansıyla "double-double" yapan Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Pops Mensah-Bonsu ile 16 sayı üreten Montepaschi Siena'dan Daniel Hackett en skorer oyuncular oldu. Sarı-kırmızılı ekipte Sinan Güler de 12 sayı ile çift haneli sayıya ulaştı.
Galatasaray Liv Hospital, bu galibiyetle grupta Olympiakos'un ardından ikinci sıraya yükseldi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)