BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCiliv’in anısı Hakan Ateş’in büyük sırrı----

Ciliv’in anısı Hakan Ateş’in büyük sırrı

Ciliv’in anısı Hakan Ateş’in büyük sırrı
08 Mayıs 2013 - 14:44 www.finansgundem.com

DenizBank ile Turkcell, çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak dev bir işbirliğine imza atarken büyük bir sır da gün ışığına çıktı

SERAP SÜRMELİ – FINANSGUNDEM.COM
DenizBank ile Turkcell, çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak dev bir işbirliğine imza atarken, konuyla ilgili düzenlenen tanıtım toplantısı büyük bir sırrı gündeme taşıdı. Çırağan Sarayı bu sabah tarihi günlerinden birini yaşadı. İki dost DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, reklam yıldızları Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar, Kubat ve Tayfun Talipoğlu ile birlikte medyanın karşısına çıktı. Sanatçıların esprileri ile renklenen toplantıya, Türkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in, Hakan Ateş’le ilgili bir anısı damga vurdu. Ancak bu anıyla DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in de büyük bir sırrı ortaya çıktı.


Ciliv konuşmasına başladığında herkes faturaları faizsiz erteleme projesini anlatmasını beklerken, o, bir Amerika seyahatiyle giriş yaptı. Süreyya Ciliv, “Hakan Ateş ile birlikte Bill Gates’i ziyarete gittik. Ben o zaman Microsoft’ta çalışıyordum. Yeni projelerimizden bahsederken Hakan Ateş de Gates’e DenizBank kredi kartını önerdi.  Konuşma bitince Ateş kendi adına olan kredi kartını Bill Gates’e verdi. O da aldı, cüzdanına koydu” dedi.
Böylece teknoloji devi ve dünyanın en zenginlerinden olan Bill Gates’in bir Türk’ün kredi kartını taşıdığı, Hakan Ateş’in de Bill Gates’e kredi kartını veren tek Türk olduğu ortaya çıktı. Geriye ise büyük bir merak kaldı: Hakan Ateş hiç Bill Gates faturası ödedi mi?
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)