BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇiftçi Kayıt Sistemi'ne son başvuru 31 Aralık----

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne son başvuru 31 Aralık

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne son başvuru 31 Aralık
13 Aralık 2022 - 09:48 www.finansgundem.com

2 milyondan fazla çiftçinin yer aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi’ne başvuru için süre dolmak üzere. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2022. Peki ya sisteme nasıl başvuruluyor?

Çiftçi Kayıt Sistemi'nde 1 Ekim itibarı ile dijital dönem başladı. 2,5 ayda başvuru yapanların sayısı yarım milyonu aştı. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru için son gün 31 Aralık.

Bugüne kadar sistemden 1 milyon 812 bin belge alındı.

E-DEVLET ÜZERİNDEN SİSTEME BAŞVURU

Çiftçiler e-Devlet kapısına kendi kimlik bilgileri ve şifreleriyle giriş yapıyor. Arama kısmına 'Çiftçi Kayıt Sistemi' yazılıyor ve 'yenileme başvurusu' hizmeti seçiliyor. Açılan ekranda ilk başvuruyu yapmak için 'yeni başvuru' butonuna tıklanıyor. Bu aşamadan sonra aydınlatma metnini okumak ve 'onaylıyorum' kutusunu işaretleyip 'devam et' butonuna tıklamak gerekiyor.

Çiftçiler açılan sayfada sistemdeki kayıtlı bilgilerini görüntüleyip ihtiyaç duyarsa güncelleyebiliyor. 'Ürün bilgisi değiştir' butonu ile ürün bilgilerinde de değişikliğe gidilebiliyor.

Son ekranda başvuruya ait tüm bilgiler görüntüleniyor, onaylanıp başvuru tamamlanıyor. İl ve ilçe müdürlüklerinin başvuruyu değerlendirmesi bekleniyor.

E-Devlet üzerinden ÇKS'ye 104 bin kişi başvurdu

 

Çiftçi Kayıt Sistemi'ndeki kadın çiftçi sayısı giderek artıyor

 

İşbirliği anlaşması ile çiftçi kazanacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)