BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin bayram reklamında Davutoğlu sürprizi----

CHP'nin bayram reklamında Davutoğlu sürprizi

CHP'nin bayram reklamında Davutoğlu sürprizi
25 Eylül 2015 - 08:27 www.finansgundem.com

Reklam filminde Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu, Bahçeli ve Demirtaş'la tokalaşma görüntülerine yer verildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gelin bu bayram bir olalım” temalı bayram reklamında, CHP liderinin Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ayrı ayrı tokalaştığı görüntülere yer verilmesi dikkati çekti.

Kılıçdaroğlu; dün bazı gazetelere verdiği ve aynı gün televizyonlarda da dönmeye başlayan 35 saniyelik bayram Reklamında, “Bayramın en güzel yanı, bir araya gelmek değil mi? Ne kadar da özledik bir arada olmayı. Hep kavgalar, bağrışmalar... Herkes öfkeli, herkes kaygılı. Komşumuzun selamına, hoş sohbetine hasretiz. Ama ne deriz bilirsiniz. Dost bin ise azdır, düşman bir ise çoktur bize. Bütün komşularıma, hemşehrilerime, hepinize sesleniyorum: Gelin bu bayram bir olalım, bu bayramda birlik olalım. Türkiyemiz, evimiz; biz içinde birlikteyken daha bir güzel... İyi bayramlar” ifadelerini kullandı.

Reklam filminde CHP liderinin Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ayrı ayrı tokalaştığı görüntülere de yer verilmesi dikkati çekti. Bu hamlenin “birlik mesajı” olarak yorumlanması gerektiği, Kılıçdaroğlu’nun tüm siyasi parti liderleri ile konuşabilen bir lider olduğu mesajını içerdiği ifade ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)