BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu----

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
10 Eylül 2023 - 17:35 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için adaylarının mevcut başkan Mansur Yavaş olduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışında konuştu.

Yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için adaylarının mevcut başkan Mansur Yavaş olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Yavaş bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır.” dedi.

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını 30 Ağustos’ta yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Yavaş şu ifadeleri kullanmıştı;

"Nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam etmek istiyorum. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim.

Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.

Süreç devam ediyor henüz kesin bir şey yok ama eğer gerçekleşirse bu yolda benimle yürümeye var mısınız? Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Ankara’yı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız?

Öğrencinin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, zorlu ekonomik koşullarda dayanışma ile kentimizi yönetmeye var mısınız? Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale hep birlikte getireceğiz.”

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda EOKA gafı

 

Kılıçdaroğlu: CHP, umutsuzluğu yıkacak tek adrestir

 

Kılıçdaroğlu'dan 1922 kişiyle Anıtkabir'e ziyaret

 

Kılıçdaroğlu: OVP’ye göre vatandaşın vergi yükü artacak