BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'lilere bomba Erdoğan talimatı!----

CHP'lilere bomba Erdoğan talimatı!

CHP'lilere bomba Erdoğan talimatı!
16 Temmuz 2015 - 13:11 www.finansgundem.com

Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun partililere Cumhurbaşkanlığı makamını ve Erdoğan'ı eleştirmemeleri yönünde talimat verdiğini söyledi

CHP'nin vitrindeki önemli isimlerinden olan ve lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu olarak görülen Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun partililere Cumhurbaşkanlığı makamını ve Erdoğan'ı eleştirmemeleri yönünde talimat verdiğini söyledi.

"BİZE İLK GÜN SÖYLEDİ BUNU"

Gürsel Tekin, "Sayın Davutoğlu diyor ki 'Sayın Cumhurbaşkanı'nı tartıştırmayız'. Tam da biz de bunu diyoruz" diyen Gürsel Tekin şöyle devam etti:

"Bizim bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanı seçildiği günden itibaren, sayın genel başkanımız talimat verdi, 'Sayın Cumhurbaşkanı ile ilgili en ufak negatif bir cümle kimse kullanmayacak, orası cumhurbaşkanlığı makamıdır' dedi. Gerçekten de öyle oldu."

"KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI İÇİN TALİMAT

Aljazeera'nın haberine göre, Gürsel Tekin, 10 Ağustos günü Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ile ilgili CHP'lilere 'Kimse negatif bir cümle kullanmayacak' talimatını verdiğini söyledi.

"Umutlarımız hep var, umutsuz değiliz. Kaygılarımız var, biz kaygılarımızın giderilmesini istiyoruz. Sayın Davutoğlu diyor ki 'Sayın Cumhurbaşkanı'nı tartıştırmayız'. Tam da biz de bunu diyoruz. 'Cumhurbaşkanlık makamını tartıştırmayalım' diyoruz. 14 maddemizin içinde o da var, herkes anayasal çerçevede kalsın. Bizim bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanı seçildiği günden itibaren, sayın genel başkanımız talimat verdi, 'Sayın Cumhurbaşkanı ile ilgili en ufak negatif bir cümle kimse kullanmayacak, orası cumhurbaşkanlığı makamıdır' dedi. Gerçekten de öyle oldu."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)