BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li vekil içi şok karar!----

CHP'li vekil içi şok karar!

CHP'li vekil içi şok karar!
10 Mayıs 2013 - 12:10 www.finansgundem.com

CHP'li Milletvekil çağrıya rağmen 2. kez duruşmaya katılmayınca Yargıtay'dan şok bir karar çıktı.

Yargıtay 11. Dairesi'nde yargılaması devam eden CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner'in çağrıya rağmen 2. kez duruşmaya katılmaması nedeniyle şok bir karar alındı.
Yargıtay, Cihaner'in bir daha ki duruşmada hazır bulundurulması için kolluk kuvvetlerine müzekkere yazılmasına karar verdi.
Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı dönemde yürüttüğü bir soruşturma nedeniyle tutuklanan daha sonra Yargıtay'ın tahliye ettiği CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, 11. Ceza Dairesi'nde yargılanıyordu. Cihaner, tebligat çıkarılmasına rağmen daha önce 2 kez duruşmaya katılmamıştı. Yargıtay'daki dünkü duruşmaya da katılmayan Cihaner hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı. Ve duruşma 28 Haziran tarihine ertelendi.
Cihaner'in avukatı Turgut Kazan, karar üzerine "MİT mensuplarını getiremeyenler milletvekilini zorla getirecek. Bu nasıl olacak göreceğiz. Şaşkınız" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)