BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Tekin Erdoğan'ı görünce çıldırdı----

CHP'li Tekin Erdoğan'ı görünce çıldırdı

CHP'li Tekin Erdoğan'ı görünce çıldırdı
04 Mayıs 2013 - 17:09 www.finansgundem.com

Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının televizyonlarda canlı yayınlanamamasına tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından yaptığı konuşmaya basın ilgi göstermeyince CHP'li Gürsel Tekin çileden çıktı.
Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuşma yapan Başbakan Erdoğan'ın konuşması aynı zamana denk gelince görsel medya rotayı Erdoğan'a çevirdi.
CHP lideri konuşurken basın toplantısını canlı yayınlayan bazı kanallar yayınlarını kesti. Erdoğan'ın konuşmasını tüm haber kanalları canlı yayınla vermesine Tekin isyan etti.
NİYE CANLI VERMEDİNİZ
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Basın Birimi’nin bulunduğu kata gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ekranlarda Kılıçdaroğlu yenine Erdoğan'ı görünce çok sinirlendi.
APOLETSİZ ERDOĞAN
İkili arasında son günlerde karşılıklı sert demeçler yaşanmıştı.  1 Mayıs'ta "Hiçbir şey değişmedi dünün apoletli Evren bugün de apoletsiz Erdoğan var" diyen Tekin, ayrıca Erdoğan'ın çocuklarının İstanbul'un silüetini bozan gökdelende dairesi olduğunu iddia etmişti.
"NE MAL OLDUĞUNU KADIKÖY'DE İNŞAAT YAPANLAR İYİ BİLİR"
Tekin'i iddiayı ispatlamaya çağıran Erdoğan, sicili bozuk ilan ettiği CHP'li vekil için şunları söylemişti:
''Al birini vur öbürüne. Hiçbirinin farkı yok. Söylüyorum, eğer bu iddiasını ispat edemezse o sicili bozuk milletvekili de aynı şekilde yalancıdır, müfteridir, namerttir. Çünkü onun da Kadıköy'de ne olduğunu, ne mal olduğunu Kadıköy'de inşaat yapanlar çok iyi bilir.''
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)