BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li kadınları taşıyan minibüse cip çarptı----

CHP'li kadınları taşıyan minibüse cip çarptı

CHP'li kadınları taşıyan minibüse cip çarptı
27 Ekim 2015 - 22:02 www.finansgundem.com

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde cip, önünde giden ve CHP Lüleburgaz kadın kolları üyelerini taşıyan minibüse arkadan çarptı.

İstanbul’dan Çorlu İlçesi’ne giden Yasemin Öztürk idaresindeki cip, önünde seyreden Mahmut Uslu’nun kullandığı ve İstanbul’daki parti etkinliğinden dönen CHP Lüleburgaz kadın kolları üyelerini taşıyan minibüse çarptı.

Kazada minibüsteki 17 CHP'li ile Kadircan İnceler ve cip sürücüsü Yasemin Öztürk yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulanslarla yaralılardan 5’i özel hastaneye, diğerleri ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

KÖPRÜLÜ KAZA YERİNE GELDİ
Kazayı haber alan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, olay yerine gelerek bilgi aldı.

Köprülü, "Kırklareli Milletvekilimiz Turabi Kayan'ın seçim aracı. Lüleburgaz kadın kollarımız, İstanbul Beylikdüzü ilçesinde bir etkinliğe katılmış ve oradan dönüyorlardı. Onları taşıyan minibüse arkadan bir cip çarpmış. Yaralılar var. İsteğimiz ve arzumuz ciddi bir durumun olmaması" dedi.

Öte yandan hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)