BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Bekaroğlu'nun gafı Muharrem İnce'yi öfkelendirdi----

CHP'li Bekaroğlu'nun gafı Muharrem İnce'yi öfkelendirdi

CHP'li Bekaroğlu'nun gafı Muharrem İnce'yi öfkelendirdi
29 Ocak 2023 - 11:30 www.finansgundem.com

Son günlerde Erdoğan ve CHP arasındaki 'Yeter, söz milletindir' polemiğinde CHP'li Mehmet Bekaroğlu, büyük bir gafa imza attı. İktidar kanadını eleştirmek isterken 'tek parti faşizmi' tabiri kullanan Bekaroğlu'na, Muharrem İnce sert tepki gösterdi

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu baltayı taşa vurdu. Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, kendi partisini faşist olarak niteledi. Eski CHP'li Muharrem İnce, Bekaroğlu'na sert tepki gösterdi.

CHP'li Mehmet Bekaroğlu, "Yeter söz milletindir" sloganıyla seçim hazırlıklarına başlayan Cumhur İttifakı'nı eleştirmek isterken baltayı taşa vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim siyaseti ve söylemleriyle benzerlik taşıyan CHP, son yaptığıyla kendi tabanından bile sert tepki çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamış slogan olarak da Adnan Menderes'in tek parti rejimini yıkan "Yeter Söz Milletindir" ifadesini kullanmıştı.

CHP ise sloganı hemen kopyalayarak parti binasına Kemal Kılıçdaroğlu temalı afiş astırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'nin bu hareketine tepki göstererek, "Utanmadan çıkıp partilerinin binasına Yeter söz milletindir afişi asıyorlar. Rahmetli Menderes bu sözü onların ağa babalarına karşı söyleyerek milletin gönlüne girmişti" ifadelerini kullandı.

KARŞI TARAFI ELEŞTİREYİM DERKEN...

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, partisini 'faşist' olarak niteledi. "73 yıl önce Rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı..." diyerek devam eden bir paylaşım yapan Bekaroğlu, gelen tepkilerin ardından tweetini sildi.

MUHARREM İNCE'DEN SERT TEPKİ GELDİ

Eski CHP'li Muharrem İnce, CHP'li vekile tepki göstererek, "CHP'de kadın kotasından PM üyesi, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olacaksın, Atatürk ve İsmet Paşa dönemine "tek parti faşizmi" diyeceksin! CHP'de buna ses çıkaracak kimse kalmadı mı? Ben Atatürk'e, İsmet Paşa'ya faşist dedirtmem. Haddini bil Mehmet Bekaroğlu!" dedi. (Akşam)

CHP'li Öztrak: 30 Ocak'ı beklesinler

Muharrem İnce'den adaylık açıklaması

AK Partili Çelik: Cumhurbaşkanımızın adaylığı önünde hiçbir engel yoktur

Kılıçdaroğlu'ndan Akşehir'e il yapma sözü

Erdoğan: Kendilerini hala tek parti döneminde sanıyorlar