BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den istifa için ilk açıklama!----

CHP'den istifa için ilk açıklama!

CHP'den istifa için ilk açıklama!
21 Temmuz 2015 - 15:05 www.finansgundem.com

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes'in istifasını değerlendirdi

CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes, partisinden istifa etti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise ''İhsan Hoca'nın istifasını işleme koymuyorum. Bu aile içi bir meselemizdir. Bunu da aile içinde çözeriz'' dedi.

Hürriyet'in ulaştığı Özkes, "partiden istifa ettim" dedi, ancak gerekçesini açıklamadı. Özkes, "Gerekirse açıklama yapacağım. Ama şu anda birşey söylemek istemiyorum" dedi. İhsan Özkes, istifa dilekçesini hem CHP'ye, hem de TBMM'ye ilettiğini söyledi.

GÜRSEL TEKİN: İSTİFASINI İŞLEME KOYMUYORUM

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, ''İhsan Hoca'nın istifasını işleme koymuyorum. Bu aile içi bir meselemizdir. Bunu da aile içinde çözeriz. İşleme koymuyorum'' dedi.

İLK BAĞIMSIZ OLACAK

İhsan Özkes, eğer başka bir partiye geçmezse, TBMM'nin yeni döneminin ilk bağımsız milletvekili olacak. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti 258, CHP 132, MHP ve HDP ise 80'er milletvekili çıkarmıştı. Özkes'in istifasıyla CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı da 131'e düştü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)