BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den Cumhurbaşkanı'na Kur'an cevabı----

CHP'den Cumhurbaşkanı'na Kur'an cevabı

CHP'den Cumhurbaşkanı'na Kur'an cevabı
04 Mayıs 2015 - 16:49 www.finansgundem.com

CHP'li emekli müftü Özkes'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kur'an cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Siirt'te yaptığı konuşmada, "Ben Kur'an'la büyüdüm, Kur'an'la yaşıyorum" sözleriyle, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirisine, CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes'ten yanıt geldi.

Hürriyet'e konuşan Özkes, şöyle dedi;
"Recep Tayyip Erdoğan Kur'an'la büyüdüğünü, Kur'an'la yaşadığını söylüyor. Kur'an'la büyüyüp, Kur'an'la yaşadığını iddia eden birinin, Kur'an'ın hırsızlığı  haram kıldığını, yolsuzluğu haram kıldığını, rüşveti haram kıldığını, kul hakkı yemeyi haram kıldığını, israfı haram kıldığını, baskıyı ve zulmü haram kıldığını bilmesi gerekmez mi? Kur'anla yaşadığını iddia eden birinin bu ilahi emirlere harfiyen uyması gerekmez mi?"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt’teki konuşmasında,CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Kenan Evren gibi Kur'an'ın istismarını yapıyor” sözlerine çok ağır cevap vermişti. Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kur'an ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kur'an’ın yerinin ne olduğu malum" demişti.
 
ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA KUR'AN CEVABI
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakma müftü05 Mayıs 2015 01:48

    İhsan Özkes, yıllarca diyanet teşkilatında müftülük yaptı. Yani makamının anlamı 'fetva veren'. O zaman söylesin bakalım, İslam Dini'nde isnat edilen suçu kimin ispatlaması lazım. İsnat eden mi suçu ispat eder yoksa isnat edilen masumluğunu mu ispata çalışır? İslam'da müfterinin hükmü nedir? Müfterinin şehadeki kabul edilir mi

  • ibrahim özbek04 Mayıs 2015 23:00

    dün ak deyip bugun kara diyenler devlete sızıp devleti dışarıya satanlar kendi menfaatleri içim ortalığı yakanlar menfaatleri içim ülkeyi satanlar hukuksuzluk yapanlar neden bahsediyorlar yazık kamıkaze dalışı yapanlar acaba ne hissediyor

  • aliye04 Mayıs 2015 22:30

    diyanet işleri başkanı milyonluk araca binince de aynı tepkiyi gösteriyor musun? din adamı peki halkın parası ile lüks yaşar mı? bir de buna cevap ver sn ali

  • ali04 Mayıs 2015 21:29

    sen gerçek müftü olsaydın islamın emiri başörtüyü,kuranı, ezanı yasaklayıp yok etmeye çalışan partiye katılmazdın. buraya yazanlar 2000 yılları öncesini yaşamadığı belli.

  • ersan04 Mayıs 2015 20:27

    Bu dönem kadar hiç, din,siyasete alet edilmedi.

  • Vatandaş04 Mayıs 2015 19:19

    Dilerim siyasete alet ettiğin için o Kur'an çarpar seni.

  • santana04 Mayıs 2015 19:17

    Kuranla buyumus hali buysa,diger halini insallah bu millet daha fazla gormez

  • ammar04 Mayıs 2015 19:09

    uyduruk hadis kitapları okuyacağımıza kur an okuyalım

  • ebuzer04 Mayıs 2015 19:03

    kamu malını çalanın cenaze namazı kılınmaz olduğunu herhalde biliyorlardır

  • RECEP04 Mayıs 2015 18:13

    politikacıyım der bundan da sıyrılır :)

  • brathma04 Mayıs 2015 18:12

    kuranla buyuyenbiri kuranla buyudum demeyecek kadar alcakgonullu ve tevazu sahibi olmalıdır saygılar

  • Byk04 Mayıs 2015 17:42

    İŞİD'e sorsan onlarda Kur'an'la büyümüşler.

  • kuran04 Mayıs 2015 17:19

    ellerinden öperim müftü

  • kuran04 Mayıs 2015 17:18

    kuranla büyüyen biri çalmaz, yalan söylemez, bölmez, nifak tohumu ekmez

  • AHMET ÖZBİR.,04 Mayıs 2015 17:18

    Emekli mügtü sayın İHSAN bey sen bunları gale bile alma onlar bu millete yaptıklarını göstermeye çalışıyorlar hatta TV yonlarda bile reklamlarını verdiriyorlar millet inansın diye ama bu millet gerçekleri bunların sayesinde gördü ve bu milletin gözü açıldı tamam yaptığını iyi şeyler olabilir onuda destekleriz ama sayın müftünün dediği gibi hırsızlıklara göz yuman ve onların yapmış olduğu pislikleri kapatmaya çalışan ve birde ben KURANLAN büyüdüm diyen aynı zamanda ALLAH korkusu olmayan bu kişileri en kısa zamanda yüce ALLAH,ıma havale ediyoruz o RABBİM işini çok iyi bilir bizler gibi sabırsız değildir verdimi bir bela ozaman neolduklarını bile anlamıyacaklardır.onlar sadece bu dünyalık yaşıyorlar ya AHİRETTE ne yapacaklar kıyamet günü helallik istemiyeceklermi bizlerden ben şimdiden HARAM ediyorum .bu millete çektirdiğiniz ızdırapları yüce RABBİM sizlere dahada beterini yaşatır inşallah.insanları ne hale getirdiniz buradan anlayın artık.bütün çıkarcıları peşinize takıp ülkeyi borç batağına soktunuz milleti geçim sıkıntısı içinde bıraktınız ama sizlere gelince evlatlarınız ,torunlarınız ,akrabalarınız yandaşlarınız mutluluk içinde yaşayacaklar geride kalanlar çile çekerek yaşayacaklar inşallah en kısa zamanda hesaba çeklilrsiniz ALLAH,ımdan dilerim.

  • Vatandaş04 Mayıs 2015 17:13

    Birde yalan söylemenin, millet arasında fitne sokmanın ne kadar günah olduğundan da haberi olması lazım. Kabataş ve Cami yalanı ile ülkede böylesi büyük bir fitne yaratılmaya çalışılmamıştı daha önce.

  • vatandaş04 Mayıs 2015 17:12

    çok doru demiş helal olsun müftümüze.karşımızdaki kim olursa olsun gerçekleri bağırmak haykırmak lazım.