BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den Ankara Valiliği'ne 19 Mayıs cevabı----

CHP'den Ankara Valiliği'ne 19 Mayıs cevabı

CHP'den Ankara Valiliği'ne 19 Mayıs cevabı
18 Mayıs 2016 - 20:37 www.finansgundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Valiliği'nin güvenlik gerekçesiyle izin vermediği yürüyüş kararına ilişkin bir açıklamada bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yarın yapılacağı duyurulan 19 Mayıs yürüyüşünün Ankara Valiliği’nce yasaklanmasının ardından CHP önce Twitter aracılığı ile cevap verdi. Daha sonra ise genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

CHP'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan açıklamada, "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde yarın saat 10:30'da Güven Park'ta buluşup, Atamıza yürüyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

Bu mesajın hemen ardından yapılan diğer bir paylaşımda ise, CHP Genel başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin, “Yarın bütün gençlerle beraber omuz omuza Anıtkabir'e yürüyüp, 19 Mayıs'ı kutlayacağız” çağrısı takipçilere duyuruldu.

KILIÇDAROĞLU: YARIN YÜRÜYORUZ
Akşam saatlerinde Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in göreve başlamasının 2. yılı sebebiyle Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen toplantının girişinde basın mensuplarına bir cümlelik açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Yarın yürüyoruz. Bütün gençleri de bekliyoruz' dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)