BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de devir teslim: Özel, Kılıçdaroğlu’nun evine gitti!----

CHP'de devir teslim: Özel, Kılıçdaroğlu’nun evine gitti!

CHP'de devir teslim: Özel, Kılıçdaroğlu’nun evine gitti!
08 Kasım 2023 - 13:29 www.finansgundem.com

CHP’de genel başkanlık yarışını kazanan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan görevi devralmak için Ankara’ya gitti. Özel ve eşinin ilk adresi Kılıçdaroğlu çiftinin evi oldu.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ilk ziyaretini memleketi Manisa'ya yaptı. Bugün sabah saatlerinde Ankara'ya dönen Özel, Esenboğa Havalimanı'nda kalabalık bir partili tarafından karşılandı.

Özel burada partililere hitap etti. Özgür Özel daha sonra bugün Anayasa Mahkemesi tarafından görüşülen ve hükümetin ‘dezenformasyon yasası' olarak nitelediği ‘halkı yanıltıcıyı bilgiyi alenen yayma' suçuna hapis cezası getiren maddenin iptali için gazetecilerin AYM karşısında yaptığı ‘basın nöbeti' eylemine destek verdi.

Özel, AYM önündeki açıklamasının ardından eşi Didem Özel ile birlikte, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 100. Yıl semtinde bulunan evine geçti. Özel ve eşi ziyarete bir demetle çiçekle geldi.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve eşi Didem Özel'i kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu ve Özel tokalaşarak gazetecilere görüntü verdi. (Cem Yıldırım /Sözcü)

Bahçeli'den CHP Kurultayı'na ilişkin ilk yorum

 

CHP'de PM ve YDK üyeleri belli oldu

 

Özel: CHP örgütüne güç veren yönetim anlayışıyla yol yürüyeceğiz

 

CHP'deki değişimi dünya basını nasıl gördü?