BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP referandum sürecinde bu sloganı kullanacak----

CHP referandum sürecinde bu sloganı kullanacak

CHP referandum sürecinde bu sloganı kullanacak
27 Şubat 2017 - 19:06 www.finansgundem.com

Referandum için sloganların belirlendiği MYK toplantısında Kılıçdaroğlu, "Mitingler olur ama bire bir anlatmak önemli" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısında partinin anlaştığı ajanslar sunum yaptı. Bu kapsamda ana muhalefetin referandum sloganları belirlendi.
Habertürk TV'nin edindiği bilgilere göre o sloganlardan biri "Geleceğimiz için hayır" oldu. Bu sloganın, çocukların fotoğraflarının yer aldığı bir görsel olarak kullanılması kararı alındı. Seçim şarkısı üzerinde ise çalışmalar devam ediyor.

Anamuhalefetin mart ayının ilk haftası itibariyle 'Hayır' kampanyasına hız vermesi bekleniyor. Toplantıda 'Evet' ve 'Hayır' diyen seçmenlerin analizi de yapıldı. 'Evet' diyenlerin referanduma 'Parti yarışı' olarak baktığı savunuldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da toplantıda "Mitingler olur ama bire bir anlatmak önemli. Örgütlerin tamamının çalışması gerekiyor" dediği belirtildi.

Ömer Topsakal – HABERTÜRK TV

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)