BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCeza yiyeceğini öğrenince bir sigara daha yaktı----

Ceza yiyeceğini öğrenince bir sigara daha yaktı

Ceza yiyeceğini öğrenince bir sigara daha yaktı
25 Eylül 2019 - 20:51 www.finansgundem.com

Muğla'da, kamyonetinde sigara içtiği için durdurulan sürücü D.D., 153 lira ceza kesileceğini öğrenince yeni bir sigara yakıp kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Kayıtta mısın? Çekin beni" dedi.

‘Dumansız Araçlar Uygulaması’ kapsamında, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de karayolunda denetim yaptı. 10 personel ile yapılan ve 3 saat süren denetimde 200 araç, durduruldu.

20 sürücüye aracında sigara içtiği gerekçesiyle 153’er lira para cezası kesildi.

YİNE SİGARA İÇTİ

Direksiyon başında sigara içerken durdurulan kamyonet sürücüsü D.D. ise ceza kesileceğini öğrenince araçtan indi. Kısa süre sonra da geri binip, yeni bir sigara yaktı.

D.D., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Kayıtta mısın? Çekin beni” dedi. Sigarasını içtikten sonra da yoluna devam etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi25 Eylül 2019 21:26

    Benim yorumlarında kullandığım TAM KOMEDİ ülkemizin ağlanacak durumunun ironisi dir !!! Bu saçma kanunu kim neresinden çıkarttı acaba ? Yahu o kadar kamyoncu ve nakliyeci var araçta hep tek başına ! Ha araçta bir başkası varken siğara yasak olabilir ama şu hali TAM KOMEDİ !!!