BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCevdet Yılmaz: Türkiye'ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz----

Cevdet Yılmaz: Türkiye'ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz

Cevdet Yılmaz: Türkiye'ye aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz
03 Kasım 2023 - 15:15 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'ye aşkla hizmet etmeye, millete hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya, sadece Türk milletinin değil, mazlum coğrafyaların da sesi olmaya devam edeceklerini bildirdi.

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti, 21 yıl önce bugün, 3 Kasım 2002 genel seçimleriyle tek başına iktidara geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz bugünün anısına açıklamada bulundu.

Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti ile Türkiye'nin buluşmasının 21. yıl dönümünün kutlandığını hatırlatarak, bu 21 yıl boyunca, sürdürülebilir kalkınmadan altyapı ve üstyapı projelerine, sağlık hizmetlerinden eğitime kadar her alanda önemli adımlar attıklarını belirtti.

Bir yandan Türkiye'yi büyütürken bir yandan da izledikleri etkin dış politikayla, ülkeyi dünya sahnesinde önemli bir aktör haline getirdiklerini vurgulayan Yılmaz, 21 yıllık bu dönemin, çeşitli vesayet odaklarının tasfiye edildiği, demokrasinin güçlendirildiği, temel hak ve özgürlüklerin geliştiği bir süreç olduğunu kaydetti.

Yılmaz, bu deneyimle birlikte, Türkiye'nin geleceğine dair hedeflerini büyüttüklerini ve Türkiye Yüzyılı için çalışmaya kararlılıkla devam ettiklerine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Ülkemiz için bir sonraki yüzyıl, kararlı siyasi istikrar, güçlendirilmiş adalet ve sürdürülebilir kalkınmayla birlikte yepyeni ve çok daha güçlü bir dönem olacak. Türkiye'ye aşkla hizmet etmeye, millete hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya, sadece milletimizin değil, mazlum coğrafyaların da sesi olmaya devam edeceğiz. AK Parti'nin iktidara gelişinin 21. yıl dönümünü kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde milletimizle el ele nice yıllar diliyorum."

Cevdet Yılmaz'dan yapay zeka açıklaması

 

Cevdet Yılmaz tek hane enflasyon için tarih verdi

 

Cevdet Yılmaz: Bütçe üzerindeki öngörülebilirliği artırdık

 

Cevdet Yılmaz'dan enerji alanında iş birliği çağrısı

 

Cevdet Yılmaz 2024 yılı bütçesini sundu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)