BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇernobil Nükleer Santrali, Rusya’nın kontrolüne geçti----

Çernobil Nükleer Santrali, Rusya’nın kontrolüne geçti

Çernobil Nükleer Santrali, Rusya’nın kontrolüne geçti
24 Şubat 2022 - 21:27 www.finansgundem.com

Ukrayna, Herson bölgesinin kontrolünün Rusya'ya geçtiğini açıklamasının ardından, Çernobil bölgesinin de kaybedildiğini açıkladı

Rusya ile Ukrayna arasında sabah saatlerinde Rus birliklerinin Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan çatışmalar şiddetlendi.

Zelenskiy'in danışmanı, Ukrayna'nın neredeyse tüm sınırı boyunca Rus güçleriyle çarpıştığını ve Sumy, Karkiv, Herson, Odessa bölgelerinde ve Kiev yakınlarındaki bir askeri havaalanında şiddetli çatışmalar yaşandığını açıkladı.

Ukrayna'nın güneyindeki Herson kenti resmi idaresinden yapılan açıklamada, bölgenin artık Ukrayna'nın kontrolü altında olmadığı belirtildi.

LİMAN KENTİ MARİUPOL, ATEŞ ALTINDA

Ukraynalı yetkililer, liman şehri Mariupol’un da ağır ateş altında olduğunu ve bölgede yüzlerce patlamanın meydana geldiğini duyurdu.

RUS ASKERLERİ ÇERNOBİL’İ ELE GEÇİRDİ

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danulmanı Mikhail Podolyak, Çernobil nükleer santralinin Rusya ordusu tarafından ele geçirildiğini açıkladı.

Podolyak, “Rusların tamamen anlamsız saldırısından sonra Çernobil nükleer santralinini güvende olduğunu söylemek artık mümkün değil. Bu durum, Avrupa’daki en ciddi tehditlerden birisidir” dedi.

G7: Putin tarihin yanlış tarafında

İngiltere'den Rusya'ya ağır yaptırımlar

İddia: Kiev 96 saat içerisinde düşebilir

Rusya savaştan önce 'virüsle' vurmuş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

Vladimir Putin: Bu adımları atmak zorunda kaldık

ABD savaş uçakları Litvanya ve Estonya'da

Rusya, Herson bölgesini ele geçirdi

Fotoğraflarla Rusya Ukrayna savaşı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuti 24 Şubat 2022 22:55

    İki gün sonra zelensky ülkeyi terk eder kaçar, Rusya Ukrayna da yeni hükümeti kurar ve her yönüyle kendine bağlar,ab ve abd de sadece yaptırımlar la zaman ı idare eder.

  • bilader25 Şubat 2022 09:06

    başından beri olanlar malesef doğru yolda. malesef diyorum çünkü ukrayna siyaseti malesef bu işi buraya getirme gafletinde bulundu. her iki lider sivilleri korumaya çalıştığını iddia ediyor, bana sorsanız putinin koruma isteği daha samimi.

  • Yorum25 Şubat 2022 00:14

    Aynen öyle bakın putin hala uzlaşmak istiyor abd ise ukrayna da iç savaş karışıklık ve sonunda bölünmüş bir ukrayna istiyor böyle olursa NATO dolayısile abd doğu avrupaya iyice yerleşmiş olacak inanın putinin bu öfkesinin karşısında başka bir millet olsaydı sivil halk felan gözetmezdi daha büyük kaos için füzeler her yere düşerdi putin ukraniskileri sever kendi gibi görür bir hata yaptılar ama doğru yola gelsinler diye bekliyor yoksa halk kievin orta yerinde gezebilirmiydi kiev yönetimi şehri bu şekil aydınlatır mıydı veya Rus askeri ukranyalı kadının konuşup kendisine öğüt vermesini dinler miydi emin olun o şehrin ortasına en tahrip edici bomba düşerdi o yaşlı kadın ölmüştü şimdiye