BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCeren Özdemir'in katili hakkında korkunç gerçek ortaya çıktı----

Ceren Özdemir'in katili hakkında korkunç gerçek ortaya çıktı

Ceren Özdemir'in katili hakkında korkunç gerçek ortaya çıktı
04 Aralık 2019 - 18:46 www.finansgundem.com

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür A.'nın 14 yıl önce yine Ordu'da bir çocuğu öldürdüğü, 13 yıl boyunca kaçtığı, 2018 yılında da hırsızlık yaparken suçüstü yakalandığı ortaya çıktı

20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir'in katili Özgür A.'nın sabıka kaydının kabarık olduğu öğrenildi. Yakalanma anında 2 polis memurunu da bıçaklayarak, yaralayan Özgür A., 2005 yılında Ordu'da bir çocuğu öldürdü. Cinayetin ardından kaçan zanlı, firari olarak yargılandığı davada 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkındaki yakalama kararı doğrultunda her yerde aranan Özgür A., 2018 yılında hırsızlık yaparken suçüstü ele geçirildi.

Poliste 20 ayrı hırsızlık suçundan kaydı da bulunan Özgür A., cezasını çekmesi için tutuklanarak cezaaevine konuldu. Ancak Özgür A., 01.12.2019 tarihinde cezaevinden firar etti.

GÖZALTINA ALINIRKEN 2 POLİSİ BIÇAKLADI

Saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan 2 polisi de bıçakla yaralayan şüpheli etkisiz hale getirildi. Cezaevi firarisi ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen şüphelinin geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin saldırısı sonucu yaralanan polis memurları ise kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

VALİLİK: ŞÜPHELİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili Ordu Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Ceren Özdemir isimli Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisinin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak yapılan kamera, teknik ve analiz çalışmaları neticesinde; öldürme olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen eşkâlle uygun şahıs, ilimiz Altınordu ilçesi Otogar civarında güvenlik güçlerimizce suç aletiyle birlikte yakalanmıştır.

Ö.A. isimli şüpheli, yakalanma esnasında emniyet görevlilerimize mukavemet ederek, 2 polis memuru hafif şekilde yaralamıştır. Gözaltına alınan zanlı, yapılan mülakatta suçunu itiraf etmiştir" denildi.

Açıklamada, "Ö.A. isimli zanlının 01.12.2019 tarihinde cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili tahkikat, çok yönlü olarak devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

ŞÜPHELİYİ LİNÇ ETMEYE KALKIŞTILAR

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür A. (35), olaydan önce güvenlik kameralarına yansıyan ve  polis tarafından saklandığı evde yakalandıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Yakalanması sırasında polis memurunu da bıçaklayan, uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu öne sürülen şüpheli Özgür A., evden çıkarıldığı sırada çevredekilerce linç edilmek istendi.

Polisler, öfkeli kalabalığın içinden çıkardığı Özgür A.'yı sorgulamak üzere geniş güvenlik önlemleri altında Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pislikler temizlenmeli,ne kadar varsa!05 Aralık 2019 00:34

    Yetkililer bir an evvel hukuk sistemini gözden geçirmeliler..Caydırıcı, ağır cezalar gelmeli, en başta idam..Hergün bu tür haberlerden bıktık, masumlar toprağın altına girerken böyle yaratıklar halen nefes alıyor.

  • emekci04 Aralık 2019 22:26

    bir katil cezaevinden nasıl kaçabiliyor? dingonun ahırımı orası??

  • pazarci04 Aralık 2019 22:01

    idamsiz adalet adalet deyildir.kimse kendini kandirmasin

  • Vatandaş04 Aralık 2019 21:03

    Yeteri kadar oksijen tüketmiş. Bu tipler neden yaşatılıyorki ya idam edin yada müebbet verin kimsenin canı yanmasin.

  • .04 Aralık 2019 21:00

    Bu tip çocuklarını atacaksınız ortaya cezasını biz vereceğiz kardeşim işkence çektire çektire cezasını çekecek öldürmeyeceksin ölüm kurtuluş olur bunun gibi şerefsizlere

  • SS05 Aralık 2019 11:50

    İDAM EDECEKSİN Kİ ÖBÜR ŞEREFSİZLER BU GİBİ SUÇLARA KALKIŞMAYACAKLAR

  • Jak verin04 Aralık 2019 20:52

    Şu haberleri okuyup eğer af çıkarsa hala daha bahceliye oy verecek kardeşlerim elli kere düşünün vebaldir bu. Devlet İslam'a göre başkasına işlenen suçu affedemez. Kendisine karşı işlenen suçun affından bile adil olmalıdır. Akp müslüman diyorsunuz da nerde İslam adaleti o zaman ?

  • ..04 Aralık 2019 20:32

    Polislerimiz neden bicaklanirken silah kullanip onu oldurmedi bu tur pisliklerin yasamaya hakki varmi silah kullanim yetkisi artirilsin bu tur serefsizleri yakalarken

  • köfteci04 Aralık 2019 20:12

    kızdan ne istemiş böylesini sallandırıcaksın

  • Rahşan04 Aralık 2019 20:02

    Rahşan affıyla çıkan bir it konys ılgında 8 kişiyi öldürmüştü. Affla çıkacak adiler çok cana mal olacak

  • Firat 04 Aralık 2019 19:56

    Ben İstanbul’da iş yerinden eve yürürken gün geliyor 5 kere gbt sorgulamasından geciyorum. 14 yil kaçmak ne demek. Aramizda kimler geziyor ?

  • Bravo05 Aralık 2019 07:34

    En isabetli yorum, polis bir de çoluk çocuğu çevirip korkutuyor. Bunları yakalasınlar, üsküdar meydanında okula giden liseliye artistik yapmak kolay.

  • büyük vebal04 Aralık 2019 19:51

    bu işe yaramaz kımıl zararlısını idam etmeyen herkes bu vebalin altındadır

  • devlet bahçeli af çıkarma derdinde04 Aralık 2019 19:14

    bahçeli ve mhp af çıkarma derdinde..vatandaşın hayrına tek bir icraatları yok