BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCEO: Credit Suisse satılık değil----

CEO: Credit Suisse satılık değil

CEO: Credit Suisse satılık değil
01 Kasım 2022 - 08:13 www.finansgundem.com

Credit Suisse Yönetim Kurulu Başkanı Lehmann, Credit Suisse'nin satılık olmadığını belirterek, devralma görüşmesinin olmadığını ifade etti.

Credit Suisse Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann, Credit Suisse'nin satılık olmadığını belirterek, "Tekrar gelişeceğiz, bu yüzden herhangi bir devralma görüşmemiz yok. Bağımsız kalmak istiyoruz" dedi.

Hisse fiyatının bu yıl yarıdan fazla düşmesiyle 166 yaşındaki kurum, devralma teklifleri söylentilerine ve istikrarına ilişkin endişelere karşı savunmasız kaldı. Lehmann, 4 milyar İsviçre frangı (4 milyar dolar) sermaye artışının bankayı kaya gibi sağlam hale getireceğini ve zarar eden yatırım bankasını kökten küçülten ve ticaret operasyonlarını daraltan hayati bir yeniden yapılanma gerçekleştirmesine yardımcı olacağını bildirdi.

Lehmann, bankanın Latin Amerika, Asya Pasifik ve Orta Doğu pazarlarında büyüme çabalarını ilerletme planlarına dikkat çekerek, "İleriye dönük olarak Credit Suisse, girişimciler ve varlıklı müşteriler merkezli gerçekten varlık yönetimi merkezli bir franchise. Biz bir servet yöneticisiyiz ve varlık yönetimi de buna paralel." dedi.

Lehman, Credit Suisse'in menkul kıymetleştirilmiş ürün ticareti işinin çoğunluğunun özel sermaye şirketi Apollo Global Management Inc tarafından yönetilen bir gruba satışıyla ilgili olarak önümüzdeki hafta bir anlaşmayı garanti altına alabileceğine son derece emin olduğunu bildirdi.

Credit Suisse, SPG birimini satıyor

 

Credit Suisse, analist beklentilerinin çok üzerinde zarar etti

 

Credit Suisse, sermaye arıyor

 

Credit Suisse için yeni iddia

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)