BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇengelköy Karakolu'nu rehin alan askerler gözaltına alındı!.----

Çengelköy Karakolu'nu rehin alan askerler gözaltına alındı!.

Çengelköy Karakolu'nu rehin alan askerler gözaltına alındı!.
16 Temmuz 2016 - 13:59 www.finansgundem.com

Çengelköy Sabancı Polis Merkezini ele geçirmek için polisle çatışmaya giren 2'si subay 7 asker yakalanırken, vatandaşlar yakalanan askerlere linç girişiminde bulundu..

Çatışma sonrasında bölgeye gelen takviye polislerin müdahalesi sonucunda, askerler kaçmaya başladı. Ekiplerin takibiyle 2'si subay 7 asker gözaltına alındı.

Emniyete götürülürken askerleri darp etmek isteyen bir grup vatandaş, polisler tarafından engellendi.

Bu arada, darbe girişiminin ardından giriş ve çıkışlara kapatılan Hasdal Kışlası'nda bulunan 4 rütbeli asker, nizamiyeye gelerek dışarı çıkmak istedi. Darbe girişimine katıldıkları iddia edilen subaylar, çıkışlarına izin vermeyen nizamiye görevlilerini silahla tehdit etti. Bunun üzerine nizamiye görevlileri, askerlerin silahlarını alarak etkisiz hale getirdikten sonra polise haber verdi.

Hasdal Kışlası'na gelen polisler tarafından alınan 4 rütbeli asker, polis aracına bindirilirken bir grup vatandaşın saldırısına uğradı. Polisler, vatandaşları engelleyerek askerleri emniyete götürdü.

.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)