BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz’ın ödeyeceği yeni nafaka belli oldu----

Cem Yılmaz’ın ödeyeceği yeni nafaka belli oldu

Cem Yılmaz’ın ödeyeceği yeni nafaka belli oldu
31 Mart 2022 - 15:51 www.finansgundem.com

Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, nafakanın azaltılması için mahkemeye başvurmasının ardından karar verildi.

2012 yılında manken ve oyuncu Ahu Yağtu ile hayatını birleştiren Cem Yılmaz, 2013 yılında 20 aylık evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Evliliklerinden bir oğulları olan eski çiftin boşanma protokolü gündem olmuştu.

Cem Yılmaz 9 yaşındaki oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka öderken, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödemişti. Nafakayı TL olarak ödemek isteyen Cem Yılmaz, nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, nafakayı dolar bazında değil, 40 bin lira olarak ödemek isteyen ünlü komedyenin başvurusu sonuçlandı. Mahkeme gerekli hususlarda araştırmanın tamamlandığını belirterek Cem Yılmaz’ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek 70 bin lira olarak belirlenmesine karar verdi.

Bakan Bilgin yanıtladı: Asgari ücrete ek zam olacak mı?

 

Kaşıkçı cinayeti davasında yeni gelişme

 

Elektrik ve doğalgazda devlet desteği devam edecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)