BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz’ın aidat isyanı----

Cem Yılmaz’ın aidat isyanı

Cem Yılmaz’ın aidat isyanı
03 Temmuz 2014 - 10:40 www.finansgundem.com

Bodrum Cennet Koyu'ndaki evinin aidatı Cem Yılmaz'ı isyan ettirdi

Cem Yılmaz’ın Bodrum’da şahane bir ev aldığını duymayan kalmadı. Hatta bu evin içini bir sanat galerisine dönüştürdüğü de dillerden düşmüyor. Son yıllarda hiçbir ünlünün evi bu kadar gündeme gelmemişti. Cem Yılmaz’ın ev hazırlıkları son aşamaya geldi.
Bodrum ahalisi, merakla şovmenin evine yerleşmesini ve sahillerde boy göstermesini bekliyor. Fakat duyduğuma göre Yılmaz, aidat için site yönetimine isyan etmiş.

İddialara göre; Yılmaz’ın ev aldığı sitenin aylık aidatları metrekare başına 7 Euro’ymuş. Kaba bir hesapla komedyen, bu ev için aylık 12 bin TL aidat ödüyormuş. Oyuncu, bu aidatı duyunca isyan etmiş. Vallahi böylesi bir aidatla dünyanın neresinde olursa olun, 10 numara 5 yıldız bir evde rahat rahat oturursunuz. Duyduklarım doğru ise, site yönetiminin yerinde olsam bu aidata hemen bir ayar çekerim. (Ersin Süzer/Milliyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i03 Temmuz 2014 14:51

    Asgari ücretlinin maaşı Temmuz zammı ile 900 olamadı bu vatandaşa bu paraları neden veriyor kansere çare bulsa bir bilim adamına vermezler