BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Yılmaz: 'Biz İlberciyiz arkadaşım!'----

Cem Yılmaz: 'Biz İlberciyiz arkadaşım!'

Cem Yılmaz: 'Biz İlberciyiz arkadaşım!'
11 Nisan 2015 - 16:42 www.finansgundem.com

'Yeni Türkiye' tartışmalarına komedyen Cem Yılmaz da katıldı. Yılmaz, Ortaylı'nın çok konuşulan "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" sözlerine destek ver

‘Yeni Türkiye ’ tartışmalarına komedyen Cem Yılmaz da katıldı. Yılmaz, Ortaylı'nın çok konuşulan "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" sözlerine destek verdi. 

Yılmaz  Twitter  sayfasına "Biz İlberciyiz arkadaşım.Yeni ne canım. Türkiye demek nasıl olur da yetmez! Memleketini seven adam, yeni eski diye yaygara yapar mıymış? Türkiye iyidir iyi... başa döneceğim yine... Türkiye tamamdır yani....Bak ne güzel...net! Türkiye... bu ya işte... Zor değil ki" notunu düştü.

İlber Ortaylı'nın çok konuşulan "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" sözlerine Cem Yılmaz'dan destek geldi.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül13 Nisan 2015 12:02

    Şaklabanlar ülkede siyasete başladıysa vay o ülkenin haline.

  • ilberfan12 Nisan 2015 09:19

    Yorumlara biraz baktım da troller kaplamis burayı damda. Editörler uyuyor mu?

  • ilberfan12 Nisan 2015 09:17

    Ilber Ortaylı çok iyi demiş. Allah uzun ömürler versin. Cukkalama düzenini derinleştirip sonra baskıcı kanunlar çıkararak ortaya çıkan şeye yeni Türkiye denemez. Olsa olsa eskiden var olan ve Kurtulmuş olduğumuzu sandığımız eski türkiyenin hortlamasi denebilir.

  • dd12 Nisan 2015 07:54

    İlber bey herhald artik çok kunusmasa biraz daha düşünse iyi olur.

  • KARTALY32311 Nisan 2015 23:53

    LENN CEM YILMAZ OLURDA YOLUN DÜŞERSE BİZİM ALATURKA DİCKO YA BIRARA UĞRA..SENİN ÇAĞDIŞI ESPİRİLERİNE PETHOFIN IN SAKSAFON SENFONİSİNDE KOLBASTI YAPALIM..ÜZÜM SUYU İLE KAFA BULALIM..ÇEKİRDEK VE LEPLEBİ YİDE MEZE YAPIP YAHNİSİNİ KURUP GARSONA BAHŞİŞ VERELİM HAAAAA

  • önce konuşmanıza dikkat edin11 Nisan 2015 21:23

    çok şey biliyormuş gibi yazıyorsunuz ama ilkokul öğrencisi bile sizden daha iyi yazı yazar, biraz özen be kardeşim. şu halde yazdıklarınızı kim dikkate allah aşkına.

  • KARTALY32311 Nisan 2015 20:54

    ilberçi nee lenn.YOKSA LİBERALÇİ Mİ DEDİ.ANLAMADIKKI.ZATEN CEM İ ANLAYAN DA OLDUĞUNU SANMIYOM..LİBERAL DEDİYSE VAH VAHH İÇİ BOŞ EKONOMİ VE SİYASET PAKETİ TEK DOLU OLAN BORÇ BATALIĞI..

  • Ankaralı11 Nisan 2015 19:59

    Sn Cem Yılmaz maalesef bizim ülkemizde tarihe bilimsel yaklaşımlar ve gerçekçi tarihçiler sevilmez, bizde salonlarda bağıra çağıra hayali destanlar anlatanlar, padişahlık ve imparatorluk efsaneleriyle nutuk atanlar sevilir!!! Maalesef acı ama gerçek, o yüzden Türkiye dışa bağımlı üretemeyen teknolojiden özgür düşünceden uzak bir ülke olarak kaldı!! Gerçi buna da şükür çünkü gelen milyonlarca suriyeli aracılığıyla ortadoğu ülkesi olma tehlikesiyle de karşı karşıyayız.. Sahi ne oldu yaaa esed i gönderiyorduk hani ortadoğunun lideriydik atıp tutanlar vardı şimdi susmuşlar:)))

  • HAKİKAT11 Nisan 2015 18:21

    CEM BEY EMİN OL GÖSTERİNE GELENLERİN %50 Sİ YENİ TÜRKİYE DER.. O YÜZDEN.. BİR GETİRİSİ OLMAZ SANA..

  • HAKİKAT11 Nisan 2015 18:18

    CEM BEY VE SİZİNGİBİLER BEŞ YIL SONRA KANDIRILDIK ..KULLANILDIK VS. ŞİMDİ PİŞMANIM..GİBİ MANEVRA YAPMAK ZORUNDA KALMAYIN.. ASVALT AĞLADI BE..