BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz babalığı anlatacak----

Cem Yılmaz babalığı anlatacak

Cem Yılmaz babalığı anlatacak
26 Mart 2013 - 12:24 www.finansgundem.com

Sanatçı Cem Yılmaz ''Türkiye'de baba olmak, babaların rolü'' konularının ele alınacağı panelde, babalık tecrübelerini anlatacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından düzenlenen ''Türkiye'de Baba Olmak: Cinsiyet Eşitliğinde Sorumluluklar, Haklar ve Çözümler'' konulu paneli 28 Mart'ta İstanbul'da düzenlenecek.
Panele toplum tarafından örnek alınan kişiler konuşmacı olacak. Bunlar bir yandan mevcut durumu değerlendirecek diğer yandan toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması yönündeki çabalara erkeklerin de katılmaları konusunda yönlendirici mesajlar verecek.
İkinci oturumda ise toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında kadınlar aleyhine var olan durumun düzeltilmesi, kadınların güçlenmesi ve aile içi demokratik ilişkilerin geliştirilmesi için neler yapılması gerektiği konuşulacak.
''Cinsiyet Eşitliğinde Babalık ve Erkeklik Rolleri''  panelinin moderatörlüğünü gazeteci Ahu Özyurt yapacak. Oturuma, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Borusan Holding Üst Yöneticisi Agah Uğur ve sanatçı Cem Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)