BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik'ten Kılıçdaroğlu'na Gezi cevabı----

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Gezi cevabı

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na Gezi cevabı
09 Ekim 2013 - 11:15 www.finansgundem.com

Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Gezi iddialarıyla ilgili cevap verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Kılıçdaroğlu’na göre AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Gezi Davası dosyasının bir nüshasını savcılıktan almış olması yargıya müdahaledir” derken, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın davada davacı olduğunu, davacı veya zarar görenlerin dava dosyasının bir suretini alabildiğini belirtti. Çelik, “Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz” dedi.
AK Partili Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu’na göre, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Gezi Davası dosyasının bir nüshasını savcılıktan almış olması yargıya müdahaledir. Kemal Bey, bilmelidir ki, CMK’ya göre, davacı veya zarar gören özel ve tüzel kişilerin avukatları dava dosyasının bir suretini alabilirler. İstanbul İl Başkanlığımızın bazı araçları Gezi olayları esnasında tahrip edilmiş veya yakılmıştır. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bu davada davacıdır. Kemal Bey herkes için adet olan şey, AK Parti İl Başkanlığı için kabahat mi oluyor. Sayın Genel Başkan üzgünüm, yine ofsayta düştünüz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)