BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Macron'a: Avrupa'ya lider olmaz----

Çavuşoğlu'ndan Macron'a: Avrupa'ya lider olmaz

Çavuşoğlu'ndan Macron'a: Avrupa'ya lider olmaz
28 Kasım 2019 - 17:47 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a "Macron bu yalpalamalarla Avrupa'nın lider olamaz, liderlik doğallıkla olur, boyunu aşan söylemlerle ve eylemlerle olmaz" yanıtı geldi.

Çavuşoğlu, Macron'un 'Türkiye NATO müttefiklerinden dayanışma bekleyemez' açıklamasına "Barış Pınarı Harekatı'yla gerekli şeyleri söyledik, söylediği sözün bende karşılığı yok. Macron bu yalpalamalarla Avrupa'nın lider olamaz, liderlik doğallıkla olur, boyunu aşan söylemlerle ve eylemlerle olmaz. Merkel'in söylediği gibi Türkye bir NATO müttefkidir, müttefikin yanında dursun" ifadeleriyle yanıt verdi. 

Daha önce NATO'nun beyin ölümünün gerçekleştiğini söylemesi tartışma yaratan Fransız lider, bugün NATO sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşmesinin ardından "Türkiye hem Suriye operasyonunu oldubittiye getirip hem de NATO müttefiklerinden dayanışma bekleyemez" dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan küstah Türkiye açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)