BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Çavuşoğlu: Yunanistan psikolojik üstünlüğü kaybetti----

Çavuşoğlu: Yunanistan psikolojik üstünlüğü kaybetti

 Çavuşoğlu: Yunanistan psikolojik üstünlüğü kaybetti
08 Eylül 2020 - 14:22 www.finansgundem.com

Ankara'da kameraların karşısına geçen Dışişleri Bakanı, "Yunanistan diyalogdan yana değil. Avrupa ülkeleri de artık çok sıkıldı" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başkent Ankara'da ağırladığı Kongolu mevkidaşı Jean-Claude Gakosso ile kameraların karşısına geçti.

Çavuşoğlu, basın toplantısında "Yunanistan diyalogdan yana değil. Avrupa ülkeleri de artık çok sıkıldı. Yunanistan psikolojik üstünlüğü kaybetti" dedi.

Türkiye'nin tatbikatlarının NATO kuralları çerçevesinde yapıldığını belirten Dışişleri Bakanı, Atina yönetiminin dürüst davranmadığını söyleyip ekledi: "Yunanistan kendine güveniyorsa masaya otursun. Haklı olduğunu herkesin önünde söylesin. Bizim de söyleyeceklerimiz var."

"Bugün DHKP-C, PKK, FETÖ gibi terör örgütü üyeleri Atina sokaklarında serbestçe dolaşıyor" diyen Çavuşoğlu, Yunanistan'dan hukuk kurallarını uygulamasını istedi. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)