BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCavcav'dan 3 büyüklere sitem!----

Cavcav'dan 3 büyüklere sitem!

Cavcav'dan 3 büyüklere sitem!
10 Eylül 2015 - 14:19 www.finansgundem.com

Üç kulübün teröre tişörtlü tepkisini değerlendiren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Ortak tepki için birliktelik sağlanabilirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, tüm futbol  kulüplerinin teröre karşı ortak tepki vermesi gerektiğini söyledi.
 
Cavcav, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in  4. haftasındaki maçlar öncesi teröre tepki için sahaya aynı tişörtle çıkma planını değerlendirdi.
 
Bu kulüplerin diğer takımlardan hep ayrı hareket ettiğini savunan  Cavcav, "Ortak tepki için birliktelik sağlanabilirdi. Üç kulübün bunu münferit  yapmasını işgüzarlık olarak değerlendiriyorum. Neden ortak karar alınmadığını  Kulüpler Birliği'ne sormak lazım. Federasyon da böyle bir birlikteliği  sağlayabilirdi" diye konuştu.
 
Cavcav, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için günlerdir  gözüne uyku girmediğini belirterek, "Ölen bütün çocuklarımız için ağlıyoruz"  ifadesini kullandı. (AA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)