BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCardozo transferinde bilinmeyen gerçek----

Cardozo transferinde bilinmeyen gerçek

Cardozo transferinde bilinmeyen gerçek
19 Haziran 2013 - 08:56 www.finansgundem.com

Oscar Cardozo’nun bonservis haklarının büyük bölümünün bir Portekiz bankasına ait olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe’nin transferini bitirmek üzere olduğu ifade edilen Oscar Cardozo’nun bonservis haklarının büyük bölümünün bir Portekiz bankasına ait olduğu ortaya çıktı.
Fenerbahçe, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için transfer pazarlığını 8 milyon eurodan başlatırken, Benfica, "12 milyon eurodan aşağıya inmeyiz" demişti. Portekiz ekibinin, 12 milyon euro ısrarının sebebi belli oldu. Milliyet'in haberine göre; Benfica'nın kullandığı krediler için Cardozo'nun bonservisini bankaya teminat olarak gösterdiği ve rakamın da 12 milyon euro olarak belirlendiği öğildi.
SON KARARI BANKA VERECEK
Benfica her ne kadar yıldız futbolcuyu 10 milyon euroya satmaya razı olsa da transferde son kararı Portekiz bankası verecek. Bu yüzden Fenerbahçe'nin bu transferi 12 milyon eurodan aşağıya bitirmesi pek mümkün görünmüyor. Portekiz'de birçok kulübün bu yolla bankalardan kredi aldığı kaydedildi. Ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Portekiz kulüplerinin oyuncularını kredilere karşılık teminat olarak gösterdikleri ifade edildi.
Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Oscar Cardozo için çok ısrarcı olduğu vurgulandı. Sarı-lacivertli kulübün gerekirse 12 milyon euroya kadar çıkıp transferi bitirmesi bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)