BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCardozo 5 patrondan hediye----

Cardozo 5 patrondan hediye

Cardozo 5 patrondan hediye
20 Temmuz 2013 - 09:54 www.finansgundem.com

Cardozo kulübe yük edilmeden Fenerli işadamlarının desteğiyle finanse edilecek. İşte o işadamları...Cardozo 5 patrondan hediye

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Topuk Yaylası’nda taraftarlara ‘Siz isteyin, Cardozo’yu da getiririm” sözü gerçekleşiyor. Yıldırım’ın organizasyonuyla Cardozo kulübe yük edilmeden Fenerli işadamlarının desteğiyle finanse edilecek.
4 MİLYON EUROSU KULÜPTEN
Akşam'da yer alan habere göre, Yıldırım’ın öncülüğünü yapacağı kampanyada Sow’un transferinde uygulanacak yöntem tekrarlanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Kiğılı, eski yöneticilerden Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk de bu transferin gerçekleşmesinde ekonomik katkı sağlayacak. F.Bahçeli işadamlarının bu transfer için sağlayacağı katkı 8 milyon euro olacak. Kalan bölüm ise kulüp tarafından ödenecek.
ÇETİN PAZARLIK SÜRÜYOR
Cardozo için transfer görüşmelerini ise İdari Menajer Hasan Çetinkaya yürütüyor. Dün Portekiz’e giden Çetinkaya’nın Benficalı yöneticilerle görüşmeleri hafta başına kadar noktalaması bekleniyor. 15 milyon euro isteyen Benfica, bunda geri adım atmış ve 12 milyon euroya kadar inmişti.
PLAY-OFF TURUNA GELECEK
Yönetim bu oyuncunun Devler Ligi ön eleme maçına kadar yetiştirilmesini istiyordu. Planlarını buna göre yapan F.Bahçe, Salzburg’la eşleştikten sonra çok da aceleci değil. Çünkü Cardozo olmadan da bu turun geçileceğine herkes kesin gözle bakıyor. Yine de Paraguaylı yıldızın transferinin bitirilmesi halinde UEFA’ya verilecek listeye eklenmesi planlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)