BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCanlı yayında şok!----

Canlı yayında şok!

Canlı yayında şok!
22 Ocak 2014 - 15:22 www.finansgundem.com

TV8'de yayınlanan 'Saba Tümer'le Bu Gece' programına konuk olan Tanyeli, programı apar topar terk etti

TV8'de yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programında stüdyoyu canlı yayında terk eden Tanyeli Saba Tümer'i şaşkına çevirdi.

Reklam arasında Saba Tümer'in Tanyeli'den dans tüyoları aldığı anların bant haline getirilerek program sırasında yayınlanması canlı yayında ilginç anlar yaşanmasına neden oldu.

EKİBİN SÜRPRİZİ KURSAĞINDA KALDI

Görüntüleri program sunucusundan ve konuktan habersizce yayına giren ekip çalışanları, izleyenlere güzel bir sürpriz yaparken, Tanyeli ile Saba Tümer'i şaşkına çevirdi. Yayınlanan görüntülerden rahatsız olan Tanyeli, canlı yayında bu rahatsızlığını belli etmek istemese de programdan ayrılış şekli bu durumu gözler önüne serdi.

BİR ANDA VEDA EDİP STÜDYODAN AYRILDI

video##521##player

Saba Tümer'in sorularını yanıtlarken bir anda vedalaşma safhasına geçen Tanyeli, Saba Tümer'i çok sevdiğini söyleyerek stüdyodan Apar Topar ayrıldı. Yaşanan bu olay karşısında ne diyeceğini bilemeyen Saba Tümer ise; 'Çok garip bir hal aldı program. Aaa hiç böyle bir gidiş görmedim.' diyerek durumun garipliğini özetledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)