BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCanlı yayın aracı aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı----

Canlı yayın aracı aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Canlı yayın aracı aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
02 Temmuz 2023 - 10:08 www.finansgundem.com

Samsun’da bir canlı yayın aracının aydınlatma direğine çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişiyse yaralandı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir canlı yayın aracı, beton aydınlatma direğine çarptı ve sonucunda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Özel bir firmaya ait olan ve Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir programa katıldıktan sonra Sinop’a giden Ahmet Ali Ç. yönetimindeki canlı yayın aracı, Samsun-Ordu kara yolunda, Irmaksırtı mevkisinde yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarptı.

Kazada minibüste bulunan Saliha Adıgüzel ve Furkan Akbulut olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Mustafa G. ise sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adıgüzel ve Akbulut’un cesetleri, araç vinç yardımıyla bulundukları yerden alındıktan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarılarak Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazada aydınlatma direğinin yıkılması nedeniyle bölgede elektrik kesintisi yaşandı, trafik ise bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

İzmir'de 'makas' faciası

Kenya'da katliam gibi kaza

Gaziantep'te feci kaza: 6 kişi hayatını kaybetti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)