BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇankırı Kapalı Cezaevi tahliye edildi ----

Çankırı Kapalı Cezaevi tahliye edildi

Çankırı Kapalı Cezaevi tahliye edildi
11 Mart 2023 - 13:24 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından incelemeye tabi tutulan Çankırı Kapalı Cezaevi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu binası, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan incelemede, depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi üzerine boşaltıldı. Cezaevindeki hükümlü ve tutuklular, çevre illerdeki cezaevlerine nakledildi.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "1983 yılında hizmete açılmış ve bugüne kadar aynı binada hizmet veren Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde bulunan hükümlü ve tutuklu vatandaşlarımızın, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğümüzce, yaşanan deprem felaketleri akabinde alınan önlemler kapsamında, yakın bölgelerdeki ceza infaz kurumlarına nakilleri gerçekleştirilmiştir. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü talimatları doğrultusunda nakiller sırasında hükümlü ve tutukluların güvenliklerinin sağlanması ve nakil işlemlerinin sorunsuz gerçekleştirilmesi için tüm önlemler eksiksiz olarak alınmıştır" denildi.

Bingöl Kapalı Cezaevi riskli olduğu için boşaltıldı

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün ana binası boşaltıldı

 

Dicle Üniversitesi rektörlük binası, hasar nedeniyle boşaltıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)