BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCanikli: Suriye ile ekonomik ilişkiler gelişebilir’----

Canikli: Suriye ile ekonomik ilişkiler gelişebilir’

Canikli: Suriye ile ekonomik ilişkiler gelişebilir’
20 Ağustos 2016 - 09:05 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, başta ekonomi olmak üzere önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Canikli, önümüzdeki günlerde Türkiye ile Suriye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi imkanının olacağını, bu ilişkinin, Suriye halkı ve devleti ile gerçekleşeceğini söyledi. Türkiye-Rusya ilişkilerine de değinen Canikli, “Ekonomik restorasyon süreci beklenenden süratli olacak. Finans da dahil bütün alanlarda ilişkimiz gelişecek” ifadesini kullandı. 

Zorlayıcı bir karar almadan bankaların mevduat faizlerindeki aşırı rekabetini önleyeceklerini, bunun için de bankalarla görüştüklerini ifade eden Başbakan Yardımcısı Canikli, bir soru üzerine de, geçmişte FETÖ ile ilişkili kurumlara verilen kredilerin, bankacılık sektörünü zora sokacak rakamlar olmadığını sözlerine ekledi. Canikli, FETÖ soruşturması kapsamında el konulan şirketlerin mali yapısında, el konulma nedeniyle bozulma olmayacağını ve faaliyetlerinde sıkıntı yaşanmayacağını da dile getirdi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)