BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCanikli: Hükümet kurulduktan sonra Suriye'den çekileceğiz----

Canikli: Hükümet kurulduktan sonra Suriye'den çekileceğiz

Canikli: Hükümet kurulduktan sonra Suriye'den çekileceğiz
10 Nisan 2018 - 13:30 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Suriye’nin tüm taraflarını temsil eden bir merkezi hükümet oluştuktan sonra, bu hükümete teslim edeceğiz” dedi

TBMM’de bazı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye’nin terörle mücadele gerekçesiyle Suriye’ye girdiğini belirterek, "Terör tehdidi ortadan kalktıktan, Suriye’nin kuzeyindeki bütün terör yapılanması tehdit oluşturmaz hale getirildikten sonra ve Suriye’nin tüm taraflarını temsil eden bir merkezi hükümet oluştuktan sonra, bu hükümete teslim edeceğiz” dedi. 

Canikli, Türkiye’nin Suriye’deki varlığı konusunda "Orada işimiz bitene kadar, Türkiye’nin güvenliğini sağlayana kadar orada kalmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Bakan Canikli, gözlem noktaları kurulmasıyla ilgili sürecin planlandığı gibi ilerlediğini belirtirken, "Dokuz tanesi tamamlandı, üç tane kaldı, onların çalışmaları da devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

Canikli, "Rusya ve İran ile birlikte planladığımız ve bu bölgelerin çatışmasızlık bölgesi olarak önemli bir aşama aşılmış olacak. Ondan sonra güvenli bölgenin tahkim edilmesi çalışması başlayacak" dedi. 

Hiçbir savunma sanayii projesinde gecikmenin olmadığını vurgulayan Canikli, "Ne finansman sorunu ne başka bir sorun. Hepsi planlandığı gibi devam ediyor" dedi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)