BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCaner'in 2 yıllık imzasının sırrı----

Caner'in 2 yıllık imzasının sırrı

Caner'in 2 yıllık imzasının sırrı
16 Temmuz 2014 - 09:16 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım'ın 4 yıl istediği ancak Caner Erkin'in 2 yıl imzaladığı sözleşmenin sırrı ortaya çıktı

Hafta başında Fenerbahçe'yle 2 yıllık sözleşme uzatan Caner Erkin'in, neden daha uzun vadeli bir kontrata imza atmadığı herkes tarafından merak edilmişti. Herkes bir şey söyleyip tahminlerde bulunurken gerçek ortaya çıktı.

SİZE SAYGIM SONSUZ BAŞKANIM AMA...

Başkan Aziz Yıldırım, Caner'le yaptığı ilk görüşmede yıldız futbolcuya 4 yıllık bir anlaşma teklif etti. Ancak milli futbolcu, çok sevdiği ve büyük saygı duyduğu başkanının bu teklifini kabul etmedi. Ay-yıldızlı futbolcu, gerekçesini ise şu sözlerle ortaya koydu: "Başkanım biliyorsunuz 2016'da Avrupa Futbol Şampiyonası var. Ben bu süreye kadar kendimi daha da geliştirip, Milli Takım'da da kendimi gösterip, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gitmek istiyorum. Tabii bunu sizin onayınıza da sunuyorum. Eğer bu dileğimi kabul ederseniz, 4 yıllık yerine 2 yıllık sözleşme yapmak istiyorum."

İSTESE KENDİSİNİ GARANTİYE ALABİLİRDİ

Fenerbahçe ile masaya oturan oyuncular genelde uzun vadeli sözleşme yaparak kendilerini garantiye almak isterler. Caner'in bunun tersine yaptığını gören başkan Yıldırım, önce çok şaşırır, ardından da oyuncusuna hak verir. Fenerbahçe başkanı, "Bu hayalini birlikte gerçekleştireceğiz" diyerek Caner'e bir de söz verir. Yıldız futbolcunun önceki günkü imza töreninde bizzat hazır bulunan başkan Yıldırım, bunu "Caner çok iyi bir Fenerbahçeli. Törene özellikle geldim" şeklinde açıklamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)