BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCaner'e öyle bir teklif yapıldı ki...----

Caner'e öyle bir teklif yapıldı ki...

Caner'e öyle bir teklif yapıldı ki...
23 Mart 2014 - 15:13 www.finansgundem.com

Sarı-Lacivertli formayı giyen ve her geçen gün daha da yıldızlaşan futbolcu için Kulüp fedakarlıktan kaçmayacak...

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner Erkin için fedakârlıktan kaçınmayacak. Avrupa kulüplerinin de takibinde olan futbolcu için ilk görüşme bu hafta yapılacak, 2 milyon euro teklifi yapılacak.

Sarı-lacivertli yönetim, futbolcusunun takımda kalması için maddi konularda elinden geleni yapma kararı aldı. Caner'in takımda kalacağından emin konuşan yöneticiler, 'Hakkını alacak" ifadesini kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım da Caner'in mutlaka takımda kalması gerektiğini düşünüyor. İki tarafın devam etmeye sıcak bakması nedeniyle bu işin kısa sürede çözümlenmesi bekleniyor.

Gelmesi tartışmalıydı

Caner ile aynı pozisyonda oynayan Kadlec 2, Hasan Ali ise 1 Milyon euronun üzerinde kazanırken, takımın değişmezi olarak kendini gösteren oyuncu ise 600 bin dolara oynuyor. Futbolcusunu mağdur etmek istemeyen yönetimin yıllık parasını 2 milyon euroya çıkaracağı öğrenildi. Caner'in bu öneriyi olumlu karşılaması bekleniyor.
Fenerbahçe'ye transfer hikayesi oldukça ilginç olan futbolcu, Galatasaray'da kiralık oynadığı sezonun ardından sarı-lacivertli takıma bonservisi ile transfer oldu.
Yöneticiler, sarı-kırmızılı formayı giydiği için başlangıçta Caner'e sıcak bakmazken, Aykut Kocaman'nın isteği ile bonservisi CSKA'dan alındı. Tekrar Türkiye'ye dönmek isteyen Caner de bu yüzden para konusunu ikinci plana attı ve Fenerbahçe ile mukavele imzaladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)