BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCaner Erkin'in alacağı ücret belli oldu!----

Caner Erkin'in alacağı ücret belli oldu!

Caner Erkin'in alacağı ücret belli oldu!
31 Mayıs 2017 - 09:30 www.finansgundem.com

Inter’le 750 bin euro’ya el sıkışan Beşiktaş, milli sol beke senelik 1 milyon 750 bin euro verecek.

Beşiktaş, geçen sezon kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini aldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İnter'e giden ve burada sezon başı kampını geçirdikten sonra kiralık olarak siyah-beyazlılara gelen Caner'in bonservisi için İtalyan kulübüyle 750 bin euro'ya anlaşma sağlandı.

23 Ekim'de oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve uzun bir ayrılıktan sonra Gaziantep maçında 8 dakika görev alan Caner ile de anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Geçen sezon olduğu gibi yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret + 4 bin euro puan başı ücret almaya devam edecek olan Caner'in önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

28 yaşındaki milli futbolcu bu sezon ligde 7 maçta görev alıp 1 asist yaptı. Caner, sakatlanmadan önce Şampiyonlar Ligi'nde de üç maçta görev almıştı. Beşiktaş Sağlık Kurulu, başarılı oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiğini açıklamıştı. (Fotomaç)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)