BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇanakkale'de gazilerden mesaj----

Çanakkale'de gazilerden mesaj

Çanakkale'de gazilerden mesaj
19 Eylül 2021 - 12:56 www.finansgundem.com

Çanakkale'de, 19 Eylül Gaziler Günü'nün 100'üncü yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan, konuşmasında "19 Eylül Gaziler Günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olmasında ve devletimizin bekası uğrunda canlarını gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı bir gündür" dedi.


Törene Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile askeri erkan, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


Çanakkale Valiliği, Çanakkale Boğaz Komutanlığı, Çanakkale Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi çelenklerinin Atatürk Anıtı'na bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende Deniz Yarbay Anıl Yeşilyuva günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan da konuşmasında "19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 'Gazi' ve 'Mareşal' unvanı ile taçlandırıldığı gündür. 19 Eylül Gaziler Günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olmasında ve devletimizin bekası uğrunda canlarını gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı bir gündür. 19 Eylül; Kurtuluş Savaşı'nda, Kore'de, Kıbrıs'ta savaşan Muharip Gaziler ile Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimini, üniter yapısını, toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainleri, terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis ve güvenlik korucuları ve 15 Temmuz' da meydana gelen hain darbe girişiminde vücutlarını siper eden tüm malul gazilerin şeref günüdür" dedi.

Gazilerden Biden'a çağrı: Afgan müttefiklerimizi ülkeye getirin

15 Temmuz şehit yakını ve gazilerine ödenen destek arttırıldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)